Werken bij Prelude

 • Over de praktijk
  Huisartsenpraktijk Prelude is een praktijk van zeven huisartsen, gevestigd in een pand aan de Preludeweg te Alphen aan den Rijn. Wij willen optimaal georganiseerde huisartsgeneeskundige zorg van hoge kwaliteit verlenen aan onze patiënten. In ons pand zijn onder andere een apotheker, een psycholoog en een diëtiste werkzaam.

  Ons team bestaat uit zeven huisartsen (praktijkhouders), vier waarnemende huisartsen, drie huisartsen in opleiding, zeventien assistentes, één assistente in opleiding, vier praktijkverpleegkundigen, vier POH-GGZ en een praktijkmanager. Daarnaast werken wij nauw samen met onze ketenpartners aangesloten bij de zorggroep AOEL (Alphen op één lijn).

  Jouw taken
  Je ondersteunt, begeleidt en behandelt patiënten met verschillende chronische ziekten zoals DM, CVRM, astma en COPD en participeert in de ouderenzorg. Je bent flexibel, kan zelfstandig werken. Daarnaast werk je graag samen met je collega’s en ketenpartners.

  Functie-eisen
  Je hebt de opleiding voor praktijkondersteuner somatiek afgerond of je bent praktijkverpleegkundige. Je bent organisatorisch en communicatief sterk. Je staat voor kwaliteit van zorg en persoonlijk contact.

  Wat wij jou bieden
  Je bent werkzaam in een team van vier praktijkondersteuners somatiek waar een vertrouwde en persoonlijke sfeer hoog in het vaandel staat. Daarnaast is er ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Wij bieden je een contract aan voor één jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
  Het salaris (schaal 7) en arbeidsvoorwaarden (zoals reiskostenvergoeding, pensioenregeling en vakantiegeld) zijn vastgesteld conform de CAO huisartsenzorg.

  Wij zien je motivatiebrief met CV graag tegenmoet.

  Bij vragen kan je contact opnemen met:
  Jadranka Ninic, praktijkmanager
  Preludeweg 538a
  2402 HR Alphen aan den Rijn

  Telefoonnummer 0172 236300
  ninic@huisartsenprelude.nl

 • Wij zoeken een doktersassistente voor drie tot vier dagen per week.

  Je gaat deel uitmaken van een gezellig team doktersassistentes dat een breed takenpakket uitvoert. Aan de balie en aan de telefoon sta je patiënten te woord. Je doet zelfstandig spreekuur, van oren uitspuiten tot het maken van uitstrijkjes. Je doet zelfstandig spreekuur voor mensen met hoge bloeddruk. Je neemt bloed af en doet laboratoriumonderzoek. 

  Huisartsenpraktijk Prelude is een prettige werkomgeving met een breed aanbod aan functies waar alle medewerkers betrokken worden bij de ontwikkeling van de praktijk. Prelude is een hecht team, er is aandacht voor een goede sfeer. Prelude is een uitstekend georganiseerde werkplek waar ieders taken en verantwoordelijkheden duidelijk zijn en we werkbare afspraken hebben die regelmatig geëvalueerd en zo nodig bijgesteld worden. Opleiden is belangrijk voor de praktijk en daar is ook voldoende tijd en ruimte voor. De praktijk maakt optimaal gebruik van de digitale mogelijkheden binnen de huisartsenzorg.

  Aanstelling vindt plaats binnen de CAO Huisartsenzorg.

  Voor verdere informatie over de vacature kun je altijd telefonisch contact opnemen met Jadranka Ninic (praktijkmanager), tel. 0172-236303 (intercollegiale overleglijn)