« terug naar vorige pagina

Werken bij Prelude

Wegens uitbreiding  zoekt HOED Prelude per oktober 2022,

Een gediplomeerde POH-S / praktijkverpleegkundige voor 24 – 32 uur per week

Over de praktijk
Huisartsenpraktijk Prelude is een praktijk van zeven huisartsen, gevestigd in een pand aan de Preludeweg te Alphen aan den Rijn. Wij willen optimaal georganiseerde huisartsgeneeskundige zorg van hoge kwaliteit verlenen aan onze patiënten. In ons pand zijn onder andere een apotheker, een psycholoog en een diëtiste werkzaam.

Ons team bestaat uit zeven huisartsen (praktijkhouders), vier waarnemende huisartsen, drie huisartsen in opleiding, zeventien assistentes, één assistente in opleiding, vier praktijkverpleegkundigen, vier POH-GGZ en een praktijkmanager. Daarnaast werken wij nauw samen met onze ketenpartners aangesloten bij de zorggroep AOEL (Alphen op één lijn).

Jouw taken
Je ondersteunt, begeleidt en behandelt patiënten met verschillende chronische ziekten zoals DM, CVRM, astma en COPD en participeert in de ouderenzorg. Je bent flexibel, kan zelfstandig werken. Daarnaast werk je graag samen met je collega’s en ketenpartners.

Functie-eisen
Je hebt de opleiding voor praktijkondersteuner somatiek afgerond of je bent praktijkverpleegkundige. Je bent organisatorisch en communicatief sterk. Je staat voor kwaliteit van zorg en persoonlijk contact.

Wat wij jou bieden
Je bent werkzaam in een team van vier praktijkondersteuners somatiek waar een vertrouwde en persoonlijke sfeer hoog in het vaandel staat. Daarnaast is er ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden je een contract aan voor één jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
Het salaris (schaal 7) en arbeidsvoorwaarden (zoals reiskostenvergoeding, pensioenregeling en vakantiegeld) zijn vastgesteld conform de CAO huisartsenzorg.

Wij zien je motivatiebrief met CV graag voor 1 september  tegenmoet.

Bij vragen kan je contact opnemen met:
Jadranka Ninic, praktijkmanager

(wegens vakantie afwezig 1-20 augustus 2022)

Preludeweg 538a
2402 HR Alphen aan den Rijn

Telefoonnummer 0172 236300
ninic@huisartsenprelude.nl