« terug naar vorige pagina

Inschrijven

Wij verwelkomen graag nieuwe patiënten in onze praktijk

Graag uw aandacht voor het volgende.

Per maand is er één huisarts die nieuwe patiënten aanneemt,. Deze maand is dat dokter [naam]. Inschrijving kan plaatsvinden als u recent bent verhuisd van buiten de gemeente, als u gaat trouwen of samenwonen en één huisarts wilt en bij de geboorte van uw kind als u reeds bij ons in de praktijk bent. We streven naar één huisarts per gezin.

Vanwege de grote druk op de huisartsenzorg, streven wij ernaar om onze patiënten zoveel mogelijk geconcentreerd in onze wijk, en dus in de buurt van onze praktijk, te hebben. Dit zorgt voor weinig reistijd tijdens het visite rijden, en effectievere hulpverlening omdat wij met name goed op de hoogte zijn van zorgaanbod in de wijk. Om deze reden kunnen patiënten die nieuw in Alphen aan den Rijn zijn komen wonen, zich als nieuwe patiënt aanmelden bij Prelude indien het adres onder de volgende postcodes valt: postcodes 2401, 2402 en 2406 voor zover ten noorden van de Willem de Zwijgerlaan en President Kennedylaan.

Indien u bent komen wonen in de zgn. ‘Oude Ambachtenbuurt’, of de ‘Schepenbuurt’ of ‘de Feministenbuurt’, dan wijzen wij u erop dat er goed geoutilleerde huisartsenpraktijken dichter bij u in de buurt zijn gelegen.

Indien u zich bij onze praktijk wilt inschrijven, vragen wij van u het volgende:

  • Wilt u onderstaand formulier PER PERSOON invullen en verzenden? Wij streven er naar u binnen twee weken terug te bellen. Tijdens vakantieperiodes kan dit iets langer duren.
  • Wilt u, nadat u heeft gehoord dat uw inschrijving definitief is, uw huisarts op de hoogte stellen?
  • Wij vragen uw medisch dossier elektronisch op. I.v.m. de privacywet hebben wij en uw vorige huisarts hier uw toestemming voor nodig.
  • Als u bekend bent in een ziekenhuis, verzoeken wij u ook daar door te geven dat u van huisarts bent veranderd.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Inschrijfformulier