« terug naar vorige pagina

Reisvaccinatie & medicijnen op reis

Onze praktijk is aangesloten bij Reisprik. Reisprik is een groot landelijk netwerk van huisartspraktijken die gespecialiseerd zijn in het geven van reizigersadvisering en vaccinaties. Huisartsen C.M. de Boer en T. Buikema en speciaal opgeleide assistentes Aniek & Daisy verzorgen een reisadvies op maat. Wij zijn blij dat Reisprik ons hierbij nu ondersteuning biedt. Op deze manier hopen wij U een persoonlijk, kwalitatief hoogwaardig advies te geven, met een laagste prijsgarantie. Uiteindelijk is een goede voorbereiding belangrijk voor een onvergetelijke reis/vakantie.

U kunt zich aanmelden via www.reisprik.nl. Daar vult u uw postcode in en vervolgens kiest u onze praktijk. LET OP: op de site staat dat als u geen geschikte tijd vindt, u op een button kunt klikken zodat wij contact met u opnemen. Echter, alle beschikbare plekken staan op de site, het heeft dus geen zin de button te gebruiken.

Neemt u geneesmiddelen mee op reis? Op deze site kunt u bekijken of u een verklaring nodig heeft en deze verklaring gelijk printen.